Πληρωμές

  1. Mε πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Mastercard ή VISA έκδοσης όλων των τραπεζών. Η διαδικασία εξόφλησης καλύπτεται από τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε οποιονδήποτε τρίτο.

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του Viva Wallet Payment, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο Mayhome.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από τη Viva καθώς και από τους παρακάτω φορείς:

  1. Με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η παράδοση γίνεται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες courier «ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα & Center Courier».

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Mayhome.gr:

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 3 λογαριασμοί (Alpha-bank, Πειραιώς και Εθνική) ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Υποσημείωση : Έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνετε εξολοκλήρου ο πελάτης – εντολέας

4.Paypal

Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς & διαδεδομένου συστήματος Paypal.

Paypal account: info@mayhome.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για αγορές που ξεπερνούν τα 250€ δεν ισχύει η μέθοδος της Αντικαταβολής.