Πληρωμές

  1. Με αντικαταβολή

Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η παράδοση γίνεται με τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier «ΕΛΤΑ courier Πόρτα-Πόρτα & Center Courier».

Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

  1. Mε πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα Mastercard ή VISA έκδοσης όλων των τραπεζών μέσω viva payments. Η διαδικασία εξόφλησης καλύπτεται από τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τα στοιχεία σας παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε οποιονδήποτε τρίτο.

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο του Viva Wallet Payment, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο Mayhome.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από τη Viva wallet

  1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Mayhome.gr:

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 3 λογαριασμοί (Alpha-bank, Πειραιώς και Εθνική) ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Υποσημείωση : Έξοδα εντολής από άλλη τράπεζα προς τον λογαριασμό μας τα επιβαρύνετε εξολοκλήρου ο πελάτης – εντολέας

4.Paypal

Δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας μέσω του ασφαλούς & διαδεδομένου συστήματος Paypal.

Επιλέγοντας Πληρωμή με κάρτα ή Paypal ή Klarna μέσω VivaPayments και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του Paypal μεταφέρεστε στο περιβάλλον της Paypal

Paypal account: paypal@mayhome.gr

  1. Klarna payments (Πληρωμή σε 3 άτοκες δόσεις)

Η Klarna προσφέρει την επιλογή της εξόφλησης σε δόσεις, σε μια ομαλή διαδικασία αγοράς με ένα κλικ που επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν τις πληρωμές τους όταν και όπως οι ίδιοι επιθυμούν.
Επιλέγοντας Πληρωμή με κάρτα ή Paypal ή Klarna μέσω VivaPayments και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Klarna καταχωρίστε τα στοιχεία της χρεωστικής ή της πιστωτικής σας κάρτας. Άτοκα και χωρίς έξοδα. Στα πλαίσια της διαδικασίας έγκρισης η Klarna θα πραγματοποιήσει μια απλή αναζήτηση σε αρχείο δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς. Στη συνέχεια αντί να πληρώσετε το ποσό εφάπαξ θα το εξοφλήσετε σε 3 άτοκες δόσεις ακόμη και χωρίς τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας!

Προκειμένου να εγκριθείτε από την εταιρία Klarna θα πρέπει:
Να είστε κάτοικος Ελλάδας
Να είστε 18 ετών και άνω
Να έχετε μια έγκυρη τραπεζική κάρτα & να έχετε θετικό πιστωτικό ιστορικό
Να μπορείτε να λάβετε κωδικούς επαλήθευσης μέσω μηνύματος

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για αγορές που ξεπερνούν τα 250€ δεν ισχύει η μέθοδος της Αντικαταβολής.